Kurssit

Opetan Nurmijärven kuvataidekoulussa ja järjestän taidekursseja myös muualla sopimuksen mukaan.

Järjestän kursseja Ateljè Oceanborn Artissa kahdelle-neljälle henkilölle ja sovittaessa  myös isommalle ryhmälle muissa tiloissa.

Vauvojen värikylpy®

Värikylvyt soveltuvat vauvoille puolesta vuodesta eteenpäin ja metodia voidaan toteuttaa hyvin monen ikäsille ja erilaisille ryhmille. Työpajoissa käytetään turvalliseksi todettuja materiaaleja, myös elintarvikkeita. 

Kysy lisää.

Encaustic Art

Encaustic Art on mehiläisvahamaalausmenetelmä, jossa maalataan kuumalla encaustic silitysraudalla. Vahaväriä levitetään kuumalle raudalle ja raudalla silitetään väri paperille. Tällä menetelmällä on helppo oppia tekemään esimerkiksi kortteja. Järjestän Encaustic vahamaalauskursseja myös isommille ryhmille (max. 10 henkilöä) ja voin tulla pitämään kurssia teidän luoksenne.

Yhden päivän maalauskurssi (6 h.)

80,00 €. sis. alv. 24 % Hinta sisältää ohjaamisen ja kurssilla jaettavat maalausmateriaalit. 

Mehiläisvahamaalaus

Kurssilla opitaan mehiläisvahamaalausta perinteisellä menetelmällä, jossa käytetään sulatettuja itse tehtyjä vahavärejä. Värit levitetään pensselillä tai kaatamalla kovalle pinnalle. Levittämisen jälkeen vahakerrokset kiinnitetään tohottimella. Kun vaha on levitetty pinnalle, sitä voi työstää monin tavoin esimerkiksi: kuumentamalla, kaivertamalla, pyyhkimällä yms. 

Kurssit järjestetään Ateljè Oceanborn Artissa. Kurssille voi osallistua kerralla maksimissaan 2 henkilöä.

Yhden päivän maalauskurssi (6 h.)

Päivän aikana perehdytään mehiläisvahamaalauksen teoriaan ja käytäntöihin itse tehden. Kurssilla tehdään monta mehiläisvahamaalausta eri tekniikoin.

150,00 € sis. alv 24 %

Hinta sisältää ohjaamisen ja kurssilla jaettavat materiaalit.

Luovuuden lähteelle

Tällä maalauskurssilla lähdetään maalaamaan sisäisten tuntemuksien kautta ilman kritiikkiä. Kurssi räätälöidään yksilöllisesti toiveittesi mukaan. Sinun ei tarvitse osata maalauksen teoriaa. Kaikki tieto maalaamisesta tulee oman tekemisen kautta saaduista oivalluksista.

Yhden päivän maalauskurssi (6h.)

80,00 €. sis. alv. 24 % Hinta sisältää ohjaamisen ja kurssilla jaettavat maalausmateriaalit. 

Vedic Art

Vedic Art lähtee ajatuksesta, että luovuus on meissä kaikissa jo olemassa. Peruskurssien aikana käydään läpi Curt Källmannin kehittämän 17 prinsiipin metodi itse maalaamalla ja kokemalla. Prinsiipit auttavat meitä löytämään oman luovuudenlähteemme. Vedic Art on taiteen tekemisen taustalla vaikuttava taiteilijan henkinen inspiraatio. Prinsiipit auttavat meitä tulemaan tietoisiksi luomisen mekanismeista. Niiden tehtävä on herättää ja vapauttaa jokaisessa ihmisessä oleva liikkeellepaneva voima, joka käynnistää ja pitää yllä kaikilla elämänalueilla toimivaa luovaa prosessia.

Kyse on eri luomisvaiheiden tiedostamisesta, ensin kuvissa – sitten elämässä. 

Tule maalaamaan pysähtyen tähän hetkeen, jossa suorittaminen on poissa ja annamme tilaa luovuudelle. Vedic Art sopii kaikille, joita oma kasvunprosessi kiinnostaa. menetelmä sopii vasta-alkajasta ammatti taiteilijoille. Henkilöille, jotka kaipaavat luovuuden lukkojen poistamista, intuition vahvistamista ja oman totuuden löytämistä. Tekniikka opitaan prosessin aikana itse kokeilemalla.  Peruskurssin suoritettuasi voit osallistua ensin jatkokursseille I ja II, sitten kosmiset viivat- jatkokurssille ja lopuksi vielä mandala- jatkokurssille. 

Peruskurssi
Peruskurssi koostuu kolmesta viikonlopusta. Mitään pääsyvaatimuksia kurssille ei ole. Voit osallistua niihin viikonloppuihin, mitkä sopivat sinulle parhaiten. Kurssilla jokainen oppilas etenee yksilöllisesti. Kurssilla edetään ja koetaan  itse maalaamalla ja kokemalla. Tavoitteena on löytää puhdas oma sisäinen minämme. Maalaaminen tehdään hiljaisuudessa ilman minkäänlaista kritiikkiä. Voit tulla mukaan, vaikket olisi koskaan mitään maalannut tai vaikka olisit ammattitaiteilija. Kurssilla käydään läpi Vedic Artin perus elementit, eli prinsiipit, joita on yhteensä 17.
Jatkokurssit I ja II
Jatkokurssi I ja jatkokurssi II ovat yhden viikonlopun mittaisia kursseja. (la-su, klo 11-17) Kurssille voit tulla, jos olet käynyt läpi peruskurssit. Jatkokursseilla käydään läpi itse kokien prinsiippien lisäykset.
Voit tulla mukaan, vaikket olisi koskaan mitään maalannut tai vaikka olisit ammattitaiteilija. Kurssilla käydään läpi Vedic Artin perus elementit, eli prinsiipit, joita on yhteensä 17.
Kosmiset viivat- jatkokurssi
Kosmiset viivat kurssi kestää yhden viikonlopun (la-su, klo 11-17) Kurssille voit tulla, jos olet käynyt läpi peruskurssit sekä jatkokussit I ja II. Kurssilla käydään läpi itse kokien kosmiset viivat.
joita on yhteensä 17.

Mandala jatkokurssi

Mandala on ikiaikainen symmetrinen pyöreä muoto. Mandala kurssi kestää yhden viikonlopun (la-su, klo 11-17) Kurssille voit tulla, jos olet käynyt läpi peruskurssit, jatkokurssit I ja II sekä kosmiset viivat. Kurssilla koetaan mandalan tekemisen tasapainottava voima

Scroll to Top